CIRCULAR PLASTICS

Wij richten ons op permanente innovatie, waarbij in een circulaire economie concreet meetbare resultaten worden behaald. Wij geloven daarbij in een consortium model waarin wij met door ons geselecteerde partnerbedrijven verpakkingsoplossingen ontwerpen.

Als ketenregisseur analyseren wij zorgvuldig alle stappen in de keten zodat in het uiteindelijke ontwerp op het gebied van ecologie en economie voor alle schakels in de keten een win/win situatie wordt behaald. Door de inzet van onze creativiteit en begeleiding kan bijvoorbeeld door herverdeling van de winst van de ene schakel in de waardeketen naar de andere schakel, een zo optimaal mogelijk resultaat gerealiseerd worden. 

GESCHIEDENIS VAN CIRCULAR PLASTICS

ONZE MISSIE & VISIE

Wij ontwerpen en produceren duurzame kunststof-oplossingen binnen een gesloten kringloop.

Daarmee zorgen we voor 25% positieve impact op de economie en ecologie in de totale waardeketen.

De vier initiatiefnemers en founding partners van Circular Plastics brengen vijf generaties van know how in over inzameling, sortering en upgrading van kunststof materialen.

Gezamenlijk garanderen wij bovendien een mondiale presentie en expertise op alle gebieden vanaf recycling tot en met logistieke pooling services op het gebied van B2B, en marketingkennis van alle actuele trends bij retail en consument. Wij bieden revolutionaire oplossingen voor producenten, groothandel en retail die aansluiten op de wens van de consument.

Wij streven naar 100% upcycling, gesloten logistieke circuits met een gegarandeerde “tracking en tracing” van de gerecyclede grondstoffen door het gebruik van RTI’s (Returnable Transport Items).

actief in

landen

m2 distributie centra

miljard euro
omzet

klanten

jaar ervaring

medewerkers

locaties:
productie
distributie
verkoop kantoor
winkels

> 140
85
4990
199990
94990
40
1
> 90

actief in

> 140

landen

1

miljard euro
omzet

40
> 90

jaar ervaring

85

locaties:
productie
distributie
verkoop kantoor
winkels

199990

m2 distributie centra

4990

klanten

94990

medewerkers

Henk Kras,
Yvonne Thomas,
Johan Thans,
Jaap Buis.

Circular Plastics staat voor 100% duurzame gerecyclede kunststoffen binnen een gesloten kringloop. Samen met de Circular Plastics Alliance-partners werken we hard om onze ambitieuze doelen waar te maken.

Play Video

ONZE PARTNERS

Meer weten over onze circulaire oplossingen?

Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

OFFERTE AANVRAAG

velden met een * zijn verplicht.