< terug naar nieuwsoverzicht

SHARE Award final
SHARE Award
10 oktober 2022
Circular Plastics is de winnaar van de SHARE Award 2022

Circular Plastics is de winnaar van de SHARE Award 2022. Het bedrijf uit Aalsmeer was te midden van de andere genomineerden van dit jaar het bedrijf dat het meest te bieden had op het terrein van innovatieve kansen en ontwikkelingen in Haarlemmermeer en de metropoolregio Amsterdam. Circular Plastics had tussen de andere genomineerde bedrijven het meest onderscheidende profiel, de meest spraakmakende duurzame cases en het beste verhaal als het gaat om impact binnen zijn sector en erbuiten. Alles bij elkaar, leverde dit de onderneming terecht de SHARE Award 2022 op.

Circular Plastics ontwikkelt kunststof-oplossingen binnen een gesloten kringloop. Het bedrijf heeft diverse duurzame circulaire verpakkings- en transportoplossingen ontwikkeld o.a. voor de sierteelt branche, die met minder milieubelasting en minder eenmalig gebruik van schaarse grondstoffen een imposante bijdrage leveren aan de ecologie, oftewel de CO2-footprint. De onderneming zet zich in voor honderd procent recycling van eenmalige materialen.

Bij de SHARE Award draait het om innovatieve ontwikkelingen en kansen in Haarlemmermeer en metropoolregio Amsterdam rondom spraakmakende duurzame cases/bedrijven/thema’s.

De organisatie kijkt voor de winnaars van de prijs naar het onderscheidend vermogen van een deelnemend bedrijf binnen de thema’s duurzaamheid, circulariteit en impact op de omgeving. Met het toekennen van de SHARE Award poogt SHARE de winnaar van de award een duw in de goede richting te geven. Dat levert groei op, zichtbaarheid en betekenis voor een betere wereld. De winnaar krijgt de SHARE Award 2022, de SHARE Boost netwerklunch met alle SHARE Founders en een flinke hoeveelheid publiciteit.

Marja Ruigrok, wethouder Economische Zaken van de gemeente Haarlemmermeer: “Als gemeente Haarlemmermeer lopen we graag voorop als het gaat om innovatie, duurzaamheid en circulariteit. Met Circular Plastics hebben we er een mooie loot bij aan ons vooruitstrevende economische palet. Ik feliciteer Circular Plastics van harte met het winnen van de SHARE Award 2022!”

Jaap Buis, co-founder van Circular Plastics: “Een supermooie eer en erkenning voor onze activiteiten, wij zijn enorm trots op het winnen van de SHARE Award.”

Lees hier meer over SHARE Haarlemmermeer.

OFFERTE AANVRAAG

velden met een * zijn verplicht.