< terug naar nieuwsoverzicht

SHARE boost lunch
Share Haarlemmermeer
18 januari 2023
SHARE Business Boost Lunch

Afgelopen jaar wonnen wij de SHARE Award 2022! Een van de onderdelen van het winnen van de award is de  SHARE Boost netwerklunch met alle SHARE Founders. Deze lunch heeft afgelopen dinsdag plaatsgevonden en was een mooie kans om verder te praten over de mogelijkheden die wij bieden voor het hergebruik van kunststof in verschillende branches waardoor een gesloten kringloop ontstaat.

Samen met SHARE Haarlemmermeer gaan we bovendien aan de slag met een nieuwe SHARE Meets editie met als thema Sustainable Closed Loop Solutions. Het inhoudelijk programma is gericht op casussen, ontwikkelingen, sprekers (o.a.). met veel ruimte voor interactie, kennisdelen, kruisbestuiving, samen kansen benutten én netwerken. Deze SHARE Meets editie zal plaatsvinden op 19 april 2023 en meer informatie volgt via SHARE Haarlemmermeer.

Over SHARE Meets

SHARE Meets is een initiatief vanuit het bedrijfsleven (Royal Schiphol Group, SADC, Rabobank, Dura Vermeer, Schenk Makelaars) en gemeente Haarlemmermeer. Doel is nieuws, kennis, inspiratie, en ervaringen delen, innovaties en kansen op gang brengen, netwerken en concrete samenwerkingen faciliteren. We verkennen bijzondere initiatieven, bedrijven, onderzoeksprojecten en pioniers in Haarlemmermeer en metropoolregio Amsterdam. De setting van SHARE Meets is informeel en interactief in een pop-up concept (4x per jaar). We gaan concreet aan de slag en benutten elkaars netwerk om een sneeuwbaleffect te creëren. Het SHARE netwerk benutten voor interactie, kruisbestuiving en sneeuwbaleffect zodat we versnellen. Samen realiseren we een circulaire samenleving die toekomstbestendig is en innovatie aanwakkert. Daarmee is SHARE niet alleen een uniek podium maar ook een perfect zakelijk business netwerk in Haarlemmermeer en metropoolregio Amsterdam.

 

OFFERTE AANVRAAG

velden met een * zijn verplicht.