< terug naar productoverzicht

< Terug naar

CircularBag®

De CircularBag®: alles draait om recycling.

De CircularBag is een grote plastic zak van gerecycled folie met een inhoud van 200 of 400 liter voor het efficiënt verzamelen van plastic bloemenfolie, bloemen- en plantenhoezen en de krimpfolie rondom pallets en karren. Voor het openhouden van de zak is een handige houder verkrijgbaar. De volle zakken gaan met uw leverancier, groothandel of exporteur via het bestaande distributienetwerk mee terug naar de Nederlandse bloemenveilingen en worden vervolgens gerecycled.
De CircularBag is een ideale, eenvoudige oplossing voor alle sierteeltbedrijven die bloemen uitpakken, ompakken of verwerken tot boeketten en het belangrijk vinden dat hun plasticafval op een betaalbare en verantwoorde manier wordt hergebruikt.
Alles draait bij de CircularBag om recycling: dankzij de CircularBag kunnen we van gebruikte bloemenhoezen nieuwe, 100% gerecyclede bloemenhoezen maken. En ook de CircularBag zélf is voor 90% gemaakt van gerecycled plastic. Een eenvoudige en effectieve gesloten kringloop dus.
U bestelt uw CircularBags bij Broekhof, rechtstreeks of in de webshop. Ook uw leverancier of groothandel kan de CircularBags voor u bij Broekhof bestellen.
Productspecificaties:
  • Knaphouder 200 liter l x b x h: 515 x 518 x 900 mm
  • Knaphouder 400 liter l x b x h: 630 x 585 x 1300 mm
velden met een * zijn verplicht.

Meer weten over onze circulaire oplossingen?

Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

OFFERTE AANVRAAG

velden met een * zijn verplicht.